Rólunk

Redavill Kft.

 

Engedje meg, hogy bemutassuk cégünket az Redavill Kft-t.

 

Cégünk magyar tulajdonban lévő, 1993 óta működő a jelenlegi piaci helyzettel szembeállva alakult, mivel hisszük, hogy emberséges, rugalmas és kitartó hozzáállással eredményeket lehet elérni.

Mottónk is híven tükrözi ezen álláspontunkat, miszerint „Nálunk az ügyfél nem vevő, hanem partner”.

Ezt bizonyítja a több mint 20 éves működése a cégnek.

 

Viszonteladókat, kivitelezőket, beruházókat, üzemeltetőket és lakossági vevőket lát el villamossági illetve pneumatikai piac termékeivel.

A kínálatunkban a villamossági iparban jelentősnek számító gyártó termékei, közel 200 termékcsoportot, több mint 50.000 féle termékei megtalálható. A folyamatosan bővülő új gyártókkal való kapcsolat teremti meg a XXI. század elvárásait.

2015-ben komoly személyi és szemléletbeli változás történt, ami jobb és célravezetőbb partnerviszonyt erősítette.

  

Hisszük és tudjuk, hogy e nehéz időkben csakis a kölcsönösség jegyében lehet eredményeket elérni, ezért legfőbb értékmérőnk nem a pénzügyi forgalom, hanem a vevői elégedettség, amit az alapító tagjaink több évtizedes villamossági területen szerzett tapasztalatával tudunk megvalósítani. 

 

Cégünk az ipari-, és épületvillamosság szinte teljes választékát kínálja partnerei részére.

Bármilyen villamossági kérdéssel állunk rendelkezésére!

 

 

 

Redavill Kft. 1107 Budapest, Fertő u. 14.Tel: 061/431-8050  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    redavill.hu